-15%

VIVAX CM-700TG

Достапност:

На залиха


АПАРАТ ЗА ФИЛТЕР КАФЕ ТЕРМО ШОЉА СО КАПАЧЕ КАПАЦИТЕТ ОД 0,42 ЛИТРИ ТЕМПЕРАТУРАТА НА КАФЕТО НА 70 СТЕПЕНИ, ДО ЕДЕН ЧАС ТАЈМЕР ВО ЧАС И МИНУТA LED СИН ЕКРАН МОЌНОСТ 700W, КАПАЦИТЕТ 0,45 ЛИТРИ ТЕРМО ЧАША ТАЈМЕР 24 СААТИ, АВТОМАТСКО ИСКЛУЧУВАЊЕ ЗАШТИТА ОД ПРЕГРЕВАЊЕ.

1.190 ден 1.400 ден

На залиха