VIVAX MWO2079 BG

Достапност:

На залиха


Микробранова моќност 700W Моќност на скара: 1000W Капацитет: 20lit Дигитално управување LED екран 5 нивоа на моќност на микробранови Комбинирано готвење

6.300 ден

На залиха