ELEGANT 2000 SUPER

Достапност:

На залиха


ПРАВОСМУКАЛКА СО ВРЕЌИЧКА МОЌНОСТ 2000W МИКРО ФИЛТЕР ТРАЈНА ВРЕЌИЧКА РЕТРО ДИЗАЈН ГОЛЕМИ ТРКАЛА НА ЗАДНАТА СТРАНА ПРАКТИЧНА РАЧКА ЗА ЛЕСЕН ПРЕНОС

4.590 ден

На залиха