Product

DYNAMIC 7487 ZIDNA 2000W

FUEGO BPT-2000 B4502L

Price
3.490 ден
2.200 ден
Достапност На залиха На залиха
Description

Напон AC 220 – 240 V Фреквенција 50/60 Hz Струја 2000 W Самостојна или монтирана на ѕид Заштита од прегревање Прилагодлива контрола на термостатот Со далечински управувач IP20 водоотпорен

Add to cart
Sku ГРКА050 ГРКА058
Weight - -
Dimensions Не е достапно Не е достапно
1    
1    
Price
3.490 ден
2.200 ден