сервисер врши поправка на клима уред

Kako do zastita od popravka na klima uredi

Несомнено е дека денешните клима уреди се со врвна модерна технологија, која освен одличните перформанси, воедно допринесува и за нивно подолготрајно користење. Купувањето на најдобри инвертер клими исто така значи

Read More

GREE klimi ceni vo Makedonija

Во Македонија, каде што зимите знаат изненадно да бидат многу ладни, а летните температури се сѐ повисоки, несомнена е потребата од клима уред. Нормално, она што би било идеално е

Read More
инвертер клима според квадратура

Клима според квадратура: Како да одберете идеален клима уред за вашиот простор

Ладењето на вашиот дом или канцелариски простор во летните месеци и загревањето на истиот во зимските периоди е предизвик за секој од нас, особено кога станува збор за простори со

Read More