,

PHILIPS GC552/40

Достапност:

Нема на залиха


• Освежувач за облека на пареа 1800W ги отстранува мирисите и ја освежува облеката закачалка за облека пареа 40г/мин 8л резервоар за вода 5 степени на пареа

14.500 ден

Нема на залиха

Спореди