Климите инвертер ви обезбедуваат ефикасно ладење и греење, додека го задржуваат комфорот во вашиот простор. Откријте ja најновата инвертер технологијата за климатизирање со нашите врвни модели и брендови, AUX, Carrier, Favorit, Fuego, GREE, Grundig, Haier Tundra, Hisense, Toshiba, Tosot и Vivax! Нашиот избор на клими инвертер гарантира врвен квалитет и перформанси, при што ви обезбедува години на удобност и квалитетен воздух!

Прикажувам 1–24 од 97 резултати

Инвертер клима уредите претставуваат модерна и ефикасна технологија која функционира со помош на инвертерски технологии, што овозможува поефикасно и поекономично управување со енергијата. Основната разлика меѓу инвертерските и обичните клима уреди е во начинот на регулирање на брзината на компресорот.

Инвертер клима уредот користи инвертер кој континуирано ја регулира брзината според потребите за ладење или загревање. Ова овозможува стабилна температура и зголемена ефикасност на енергијата, бидејќи не се појавуваат големи промени во температурата.

Инвертерските климатизери се познати по својата способност да одржуваат константна температура и да се адаптираат на различни услови, што ги прави идеални за сите сезони. Покрај тоа, овие клима уреди имаат и функција за заштита на животната средина, бидејќи нивната ефикасност при енергетска потрошувачка допринасува кон зачувувањето на енергија!