AQUAS 22 PELET PARNO

Достапност:

На залиха


Maксимална моќност : 22 kW Вкупна моќност : 20 кw Големина(a x b x h):550 x 660 x 1110 mm Погоден за : 122 m? Teжина: 220 kg Kaпацитет на резервоарот: 40 kg Номинална потрошувачка: 4,65 kg Редуцирана потрошувачка на: 1,55kg

89.990 ден

На залиха