-10%

AUX 12 inv

Достапност:

Нема на залиха


ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: А++ МОЌНОСТ: 3500/3500W ГРЕЕЊЕ/ЛАДЕЊЕ: ОД -15’C ДО 46’C ПРЕ. ПОВРШИНА ДО 30м2 ПРОТОК НА ВОЗДУХ 520.00м3

22.490 ден 24.990 ден

Нема на залиха