BABYLISS E708PE

Достапност:

Нема на залиха


• Безжична Машинка за шишање коса и брада • Сечила 40мм • 8 додатоци за потстрижување (3-25мм) • Турбо функција за лесно потстрижување • може да се мие • 30 мин безжична работа • кутија за чување

1.600 ден

Нема на залиха