BABYLISS FUNSTILE 2020 CE 8/1

Достапност:

Нема на залиха


-8 во 1 уред -пегла за коса 2-фигара 16мм и 19мм -2-четки за коса -тотално керамичко обложуванје -36мм плочки -145 степени температура -несесер

2.200 ден

Нема на залиха