BEKO BIE 24301 B

Достапност:

На залиха


•Мултифункционална •Енергетска класа:А •Капацитет на фурната:71L •Копчиња со повлекување •Вентилатор,Grill •LCD дисплеј •Дигитален тајмер •Двојно стакло на вратата ГАРАНЦИЈА 60 МЕСЕЦИ

14.990 ден

На залиха