BEKO DFN 1000 X

Достапност:

Нема на залиха


12 сета. LCD дисплеј. One Touch контроли на допир. Воздушно сушење. Антибактериска заштита Блокирање на водата. ГАРАНЦИЈА 60 МЕСЕЦИ

26.990 ден

Нема на залиха