-12%

BEKO GN162320X

Достапност:

Нема на залиха


Side-by-Side фрижидер No Frost,Active Ioniser Диспанзер за Вода, Антибактериска заштита Енергетска класа:A+ Нето капацитет:544L Капацитет на фрижидерот:368L Капацитет на замрзнувачот:176L Капацитет на замрзнување:13kg/24h Потрошувачка на енергија год:471kWh Ниво на бучава:43dB Димензии:179x91x71

52.990 ден 59.990 ден

Нема на залиха