BEKO HSA47520

Достапност:

Нема на залиха


Хоризонтален замрзнувач Енергетска класа:A+ Нето капацитет:467L Капацитет на замрзнување:20kg/24h 3 жичани корпи Потрошувачка на енергија дневно:0.959kWh Потрошувачка на енергија годишно:350kWh Ниво на бучава:41dB Димензии:86x155x72cm

24.990 ден

Нема на залиха