BEKO RBI6306 HCA

Достапност:

На залиха


-Комбиниран фрижидер за вградување -Автоматско одмрзнување -Енергетска класа:A -Нето капацитет:215L -Капацитет на фрижидерот:170L -Капацитет на замрзнувачот:45L -Капацитет на замрзнување:4kg/24h -Потрошувачка на енергија дневно:0.767kWh -Потрошувачка на енергија годишно:280kWh -Ниво на бучава:39dB -Димензии:145x54x54

20.000 ден

На залиха