BOMANN HCC893CB

Достапност:

На залиха


рофесионален апарат за виткање коса и за пеглање коса 2 во 1 за пеглање коса и за виткање коса Професионално стилирање Вклучена е и станицата за полнење On/off прекидач Има 3 контролни лампа на станицата за полнење

2.490 ден

На залиха