,

BOSCH TR 8500 21/24 DESOAB

Достапност:

Нема на залиха


• Работен притисок: 0.25 бари Регулатор на моќноста : 21 kW/24 kW Бучавост: 15 dB Kaпацитет на топла вода во минута: 13,2л/7,2 л/мин. (380С/600С) Можност за приклучување на солар

27.500 ден

Нема на залиха

Спореди