,

BOSCH WTX87KXO BY

Достапност:

Нема на залиха


• WTX87KH0BY e seria 8 Ексклузив сушара со топлинска пумпа А+++/Iron Assist Начин Кондензациски Капацитет : 1-9 кг AutoClean:

71.900 ден

Нема на залиха

Спореди