-21%

CANDY FPP609XL

Достапност:

На залиха


•Фурна за вградување •Мултифункционална •Енергетска класа:А •Грил,Вентилатор •Димензии:60x60x57cm ГАРАНЦИЈА 24 МЕСЕЦИ

13.500 ден 16.990 ден

На залиха