,

DE LONGHI ECAM22022 GB

Достапност:

Нема на залиха


• Дисплеј Моќност 1450 W Капацитет на вода 1,8 l Притисок 15 bar Користи мелено и во зрна Интегрирана мелница со 13 поставки за крупност на кафето Капацитет за зрна кафе 250 g

26.500 ден

Нема на залиха

Спореди