FABIGO LUKS SO METALEN POKLOPEC

Достапност:

На залиха


Димензии: 36 x 31 x 40cm Димензии на рерна: 36 x 31 x 40cm Јачина: 10kw Димен отвор : Централен O11.8cm Тежина: 61kg Тип на Гориво: Дрво, Јаглен Метален поклопец

9.700 ден

На залиха