,

FAVORIT CC600 IF K

Достапност:

На залиха


22.990 ден

На залиха

Спореди
 • димензии: 85см/60см/60см
 • димензии на внатрешност на рерната: 33см/45см/43см
 • стакло керамичен шпорет со 4 готвачки зони: 2×145мм & 2×180мм
 • 3d сребрен панел:
 • волумен на рерната: 65 Л

Подигнете го вашето готвење со нашиотмодерен шпорет со просторни димензии од 85x60x60см. Опремен со стакло-керамичен шпорет, 3D сребрен панел и 6-панелен контролен панел, осигурува точно готвење. Турбо вентилатор, 2 длабоки рерни тавани и основни функции како ререн рачка, лампа и чекорник обезбедуваат удобност.

Енергетски ефикасен со класа A, може да се пофали со моќни греачи: долен со 1100W, горен со 1200W и брз со 2000W. Завршен во елегантен инокс со црно стакло на рерната врата за стил и перформанси.

Спецификации               

 • димензии: 85см/60см/60см
 • димензии на внатрешност на рерната: 33см/45см/43см
 • стакло керамичен шпорет со 4 готвачки зони: 2×145мм & 2×180мм
 • 3d сребрен панел:
 • волумен на рерната: 65 Л
 • контролен панел: 6 прекинувачи,
 • турбо вентилатор
 • 2 длабоки тави
 • рерна_лампа
 • енергетска класа: A
 • долен греач: 1100 W
 • горен греач: 1200 W
 • брз греач: 2000 W
 • боја на шпоретот: инокс
 • боја на стаклото на вратата на рерната: црна
Тежина 42 кг
Баркод

КГ

Гаранција (во месеци)

60

Вие исто така би сакале…