FAVORIT FVC-245

Достапност:

На залиха


– 1 метална телескопска цевка – Индикатор за ниво на прав – Текстилна или книжна кеса – Капацитет за прашина: 4,0 l – Издувен HEPA филтер – Должина на кабел: 4,5 m – Моќност 2600 W – Регулатор на сила

5.990 ден

На залиха