FERRE C6340 GW ELECTRIC

Достапност:

На залиха


4 Решоа на струја Релна на Струја 3 Функции за релната 6 команди 1 Тепсиа 1 Решетка Голема Релна 63л Боја – Бела

11.990 ден

На залиха