-25%
,

FUEGO BY-605

Достапност:

На залиха


• Пегла за коса PTC грејач, Пловечки плочи Заклучена рачка Инстант топлина: 180 ? со 90 секунди Температура: 230 + – 15 ? (во висока поставка) Со лим на вртење на врвцата од 360 ° Завршување со вбризгување на црна мат Функција на постојана температура Со керамички плочи облоги:25 * 90мм Бела керамичка обвивка

599 ден 800 ден

На залиха

Спореди