,

FUEGO EP9202 MLIN

Достапност:

Нема на залиха


• Мелница за кафе Моќност:200W Капацитет на кафе:60gr Меле кафе, јаткасти плодови, зачини

1.100 ден

Нема на залиха

Спореди