FUEGO FH-15

Достапност:

На залиха


Калорифер •Моќност:1000W-2000W •Светлосен индикатор •2 степени на загревање •Tермостат •Заштита од прегревање

890 ден

На залиха

Овој производ може да се купи на 3-36 рати.