FUEGO YG90

Достапност:

27 на залиха


Машинка за шишање Можност за бежична употреба Должнини:1-8mm Сечила од нерѓосувачки челик LED индикатор

800 ден

27 на залиха

Машинка за шишање Можност за бежична употреба Должнини:1-8mm Сечила од нерѓосувачки челик LED индикатор

Шифра: СИМП056 Категорија:
Овој производ може да се купи на 3-36 рати.