-13%
,

GORENJE ECT643BX

Достапност:

На залиха


12.990 ден 14.990 ден

На залиха

Спореди

 

 • Стаклокерамичка плоча · ECT643BX
 • Начин на поставување: Вграден
 • Димензии: Ширина: 600 mm, Висина: 54 mm, Длабочина: 525 mm

КОНТРОЛА НА ДОПИР (TOUCHCONTROL)
Сега секој може да има магичен допир

Модерната сензорска технологија овозможува јасна и едноставна контрола на допир, буквално со вашите прсти. Контролната површина е совршено мазна и лесна за чистење.

Fish Zone
Овална зона за готвење, идеална за широки садови

Традиционално кружната зона за готвење може да се прошири во поголема и овална површина која е особено погодна за пошироки садови.

Stay Warm
Без проблеми со гостите што доцнат

Функцијата StayWarm ја загрева храната на константна температура од 70˚C сѐ додека не дојде вистинското време за послужување. Јадењето ги задржува своите оригинални вкусови и температурата, додека не биде послужено.

Тајмер
Секогаш под будно око

Одбројувачкиот тајмер може да се постави до 99 минути. Ако од искуство ви е познато оптималното време за готвење на одредено јадење, тајмерот може да се постави и плочата за готвење автоматски ќе се исклучи кога поставеното време ќе истече. Звучниот сигнал ќе означи дека јадењето е готово.

Stop Go
Направете пауза без проблеми

Функцијата StopGo го запира готвењето и продолжува со истиот параметар кога повторно ќе се реактивира.

Индикатори за преостаната топлина
Saftey first

 

За да се обозбеди дополнителна безбедност, индикаторите за преостаната топлина се осветлуваат за да се покаже која зона на плочата е сè уште топла. Сè додека индикаторот е запален, зоната за готвење не смее да се допира. Таа зона може да се искористи и за одмрзнување или за одржување на храната топла.

 

Основни информации

 • Тип на апарат: Стаклокерамичка плоча
 • Линија: Essential линија
 • Тип на плоча: Стаклокерамичка плоча
 • Материјал на рамката на плочата: инокс
 • Рабови на плочата: рамка на плочата

Карактеристики

 • StayWarm – одржување на топлина: Да
 • Fish Zone: Да

 

 • Сигурност
 • Сигурносна заштита: Да
 • Заклучување за заштита од деца: Да

 

Управување

 • Начин на управување: Контрола на допир (TouchControl)
 • Тајмер: Да

Површина за готвење

 • Површина за готвење
 • Зона за готвење напред лево: Дупла зона- HiLight
 • Ø лево напред (mm): 120/210
 • Моќност на зоната за готвење лево напред: 800 W
 • Моќност на 2. зона за готвење лево напред: 2200 W
 • Зона за готвење десно напред: Hi-light грејач
 • Ø десно напред (mm): 145
 • Моќност на зоната за готвење десно напред: 1200 W
 • Зона за готвење лево назад: Hi-light грејач
 • Ø лево назад (mm): 145
 • Моќност на зоната за готвење лево назад: 1200 W
 • Зона за готвење десно назад: Овален hi-light грејач
 • Ø десно назад (mm): 170X265
 • Моќност на зоната за готвење десно назад: 1500 W
 • Моќност на 2. зона за готвење десно назад: 2400 W

Технички податоци

 • Приклучна моќ: 7 kW
 • Ширина: 600 mm
 • Висина: 54 mm
 • Длабочина: 525 mm
 • Ширина на просторот за монтажа мин.: 560 mm
 • Висина на просторот за монтажа мин.: 70 mm
 • Длабочина на просторот за монтажа мин.: 490 mm
 • Бруто тежина на апаратот: 8,2 kg
 • Нето тежина на апаратот: 7,7 kg
 • Приклучна моќ: 220-240 V

 

 

 

Тежина 7 кг
Баркод

КГ

Гаранција (во месеци)

60

Вие исто така би сакале…