GORENJE K17I

Достапност:

На залиха


Големина на садот: 1,7 l Ротација 360° Автоматско исклучување On/Off Копче Црвен индикатор за работа Strix Термостат Копче за отварање на капакот Филтер против бигор кој се отстранува Простор за сместување на кабелот Гумена подлога на садот за поголема стабилност Заштита од прегревање Сигурносен систем Заклучување на капакот

1.390 ден

На залиха