GREE AMBER GWH18YE-S6DBA2A/I

Достапност:

На залиха


Енергетска класа: A+++ (6.6 / 4.4) Макс. кап. ладење: 7200 W Макс. кап. греење: 9200 W Влез. моќ. ладење: 1320 W Влез. моќ. греење: 1320 W TWIN ROTARI компресор Раб. темп.: од -30 °C до 52 °C Фреон: Еколошки фреон R32 Функции: Вграден Wi-Fi Гаранција: 10 години

85.990 ден

На залиха