GREE VERSATI 3F GRS-CQ16Pd/NhH-M

Достапност:

Нема на залиха


• Примена за Подно греење, греење/ладење со Фенкојлери, греење со соодветни радијатори, како и за Топла Санитарна вода. А+++ Енергетска класа при греење.

247.000 ден

Нема на залиха

Спореди