GREE VERSATI GRS-CQ12pdNhG-K MONOBLOK

Достапност:

Нема на залиха


• VERSATI III 12KW – Топлиска пумпа воздух-вода во Моноблок изведба. Примена со подно греење, греење/ладење со Фенкојлери или греење со соодветни радијатори. А+++ Енергетска класа при греење. Вграден 2-степен компресор, циркулациона пумпа Willo од најнова генерација, AlfaLaval i Danfoss изменувачи. Вградени се високо квалитетни Плочести изменувачи фреон-вода од марките AlfaLaval i Danfoss. Зиден LED контролер со Touch-Screen контрола, како и вградена WiFi далечинска контрола преку телефон. Еколошки и ефикасен фреон R32. Еуровент Сертификат и можност за аплицирање за кредит преку GEFF програмата.

179.999 ден

Нема на залиха

Спореди