ISKRA QT3023 KOSILKA ZA TREVA

Достапност:

На залиха


• моќност: 1000W • Максимална ширина на сечењето: 320 mm • Прилагодлива висина на сечење 3 позиции: 25/40/55 mm • Волумен на корпа: 30L • Пластично куќиште

4.500 ден

На залиха