ISKRA QT3040 KOSILKA ZA TREVA

Достапност:

На залиха


• моќност: 1600W • Максимална ширина на сечењето 5 позиции: 400 mm • Прилагодлива висина на сечење: 25-65 мм • Волумен на корпа за трева: 45L • Пластично куќиште

7.500 ден

На залиха