,

JET EIR VIERA GR/A/52

Достапност:

На залиха


Боја инокс
Вграден аспиратор
Ширина 73.5 см
Висина 17,7 см
Длабина 30 см
Контрола 3S Slider
3 брзини
Осветлување Led 2X3 W
Излез за црево 120 mm
Влечна сила 550 м3/h
Бучност 45-54 db(A)
Потрошувачка 81 W
Вклучени филтри за маснотија
Можност за поставување на филтри со активен јаглен
Гаранција 2 години

6.990 ден

На залиха

Спореди