JVC CS-J520X

Достапност:

На залиха


2-насочен коаксијален 250W врвна моќност / 30W RMS Фреквентен одзив: 40 – 22,000Hz Ниво на притисок на звук: 91dB / W.m 13 см (5-1 / 4 ”) Мико конусен вуфер 2.5cm (1 ”) Полиетерски Имид балансиран високотонец Феритни магнети (вуфер) Неодиум магнет (високотонец) Хибриден опкружувачки звук Длабочина на монтажа: 43,5 мм (1-23 / 32 ”)

2.100 ден

На залиха