KONCAR H1A 48 112BF

Достапност:

На залиха


Бела боја Вкупна корисна запремина 110 л Енергетска класа: А 1 сад за зеленчук 3 стаклени полици Димензии (VxSxD): 82 x 48 x 50 см Држач за шишиња Ниво на бучава: 43 dB

8.590 ден

На залиха