-42%

KRUPS KP170131

Достапност:

На залиха


Кафемат Моќност:1340-1600W Притисок на пумпа 15 bar 1.2 l. резервоар за вода LED on/off индикатор Автоматско исклучување за 5мин

4.199 ден 7.250 ден

На залиха