KSILA PELET

Достапност:

Нема на залиха


Грее – 180 – 300 м3 Кои се нејзините димензии? – Должина: 1002 мм; Ширина: 284 мм; Висина: 1088 мм; Колку тежи? – 195 кг Колку пелети заработувате на час? – 0,7 – 4,0 кг Кој е капацитетот на бункер за пелети? – 20 кг Која е максималната моќност? – 18 kW Која е ефикасноста? – 93% Од која енергетска класа е од? – А + Кој е дијаметарот на врската со оџакот? – 80мм Врата од леано железо Греење на подот Вградена заштита од прегревање Фиока за пепел Разменувач на топлина со систем за рачно чистење Циркулациона пумпа Брод за експанзија Безбедносен вентил 3 шипки Вграден неделен програмер

Број на рати: 10 рати
  • Вкупно провизиjа (СВТ 51.09%): 12 450 ден
  • Вкупен износ за отплата: 62 450 ден
  • Датум на отплата: 23.10.2020
  • Износ на рата: 6 245 ден

Овој калкулатор е од информативен карактер, доколку сакате да го порачате овој продукт на рати, ставете го во кошничка, и на прозорецот за наплата изберете плаќање на рати со Kreddy.

71.000 ден

Нема на залиха

Овој производ може да се купи на 3-36 рати.