,

LUXELL LF66GG40

Достапност:

На залиха


• Димензија: 50 cm x 60 cm x 81 Фурна LPG – 65 Литри 4 Решоа на ЛПГ Плин 1 Тепсија 1 Решетка

10.990 ден

На залиха

Спореди