MBS 10RS BEL LEV

Достапност:

На залиха


• Десен • шпорет на цврсто гориво Термостат • Моќност од 11KW • загревње на површина до 140м3 • Големина на рерната: В:Ш:Д: 200:490:460mm • Големина на ложиште: В:Ш:Д: 250:200:400mm • одвод f120mm • Степен на искористеност 85/85 % • Гориво: Дрво • дрвени брикет и јаглен • Димензии 850x945x645 mm

21.990 ден

На залиха