MBS 9 МRS L

Достапност:

На залиха


• шпорет на цврсто гориво Термостат • Лев • Никлован • Боја Бела • Моќност од 11KW • загревње на површина до 130м3 • Тежина: 84кг

15.990 ден

На залиха