PELLING 50

Достапност:

На залиха


Опис на производот: Топловоден котел на пелети, со можност да се пренамени на дрва ( се купува посебно решетка за дрва ) Котелот има дневен резервоар горилник и автоматика. Гаранција на котелот 5 год, на автоматиката 2 год.

Број на рати: 10 рати
  • Вкупно провизиjа (СВТ 51.09%): 12 450 ден
  • Вкупен износ за отплата: 62 450 ден
  • Датум на отплата: 23.10.2020
  • Износ на рата: 6 245 ден

Овој калкулатор е од информативен карактер, доколку сакате да го порачате овој продукт на рати, ставете го во кошничка, и на прозорецот за наплата изберете плаќање на рати со Kreddy.

135.550 ден

На залиха

Овој производ може да се купи на 3-36 рати.