,

PHILIPS BHB871/00

Достапност:

На залиха


• Фигаро • SplitStop Technology • Keratin infusion • Керамичкa облога • Температура од 130-210°C • Дигитална контрола на температурата • Брзо загревање за 45сек • Степени на загревање:9 • Дијаметар 13-25mm • Должина на кабел 1,8m • Автоматско исклучување за 60min

3.600 ден

На залиха

Спореди