-5%
,

PLAMEN TARA

Достапност:

На залиха


КАМИН НА ДРВА
МОЌНОСТ 8 Kw
120 m3 ПРОСТОР ЗА ГРЕЕЊЕ
ИСКОРИСТЕНА ТОПЛИНСКА ЕНЕРГИЈА 81.8%
ОДВОД ЗА ОЏАК fi 120 mm
ИЗРАБОТКА ЛИЕНО ЖЕЛЕЗО

26.500 ден 28.000 ден

На залиха

Спореди