REMINGTON PG3000

Достапност:

На залиха


(TrimmShave технологија) за должина на сечење 0,2 мм Должина на потстрижување од 2 – 20 mm 16h полнење 40min работа со едно полнење Работи бежично и на струја

2.990 ден

На залиха