,

ROWENTA CF4710 F0 PRESA

Достапност:

На залиха


Обликувач на коса за
брановиден изглед
Керамички обликувач
дијаметар 35мм
плочки за брановидна форма
Температура 120-210 С
4 големинин на бранови
автоматско исклучување
Време на загревање 60 секунди
Должина на кабел 1.8 м

5.290 ден

На залиха

Спореди