ROWENTA TN1410F0

Достапност:

3 на залиха


•Машинка за шишање •Сечила од нерѓосувачки челик •Прецизност до 1.5mm •DC мотор •Должина на потстрижување од 1-30mm •LED индикатор •8h полнење •40min работа со едно полнење •Работи бежично и на струја

2.400 ден

3 на залиха

•Машинка за шишање •Сечила од нерѓосувачки челик •Прецизност до 1.5mm •DC мотор •Должина на потстрижување од 1-30mm •LED индикатор •8h полнење •40min работа со едно полнење •Работи бежично и на струја

Шифра: СИМП054 Категорија:
Овој производ може да се купи на 3-36 рати.